Om os

Hoza rullecontainere, vogne, roll-ins og rullevogne produceres på vores state-of-the-art produktionsanlæg i Scheemda (Groningen, Holland), hvor vores hovedkontor er også beliggende. Hoza teamet består af over 80 erfarne, engagerede og motiverede medarbejdere. Alle vores produkter er fremstillet ved hjælp af avanceret teknologi og værktøjer, herunder et 3D og 2D CAD-system, en robotlinje for svejseprocesser, samt laserrør og metalpladekuttere.

Vi leverer rullecontainere, dollies, rullebure og vogne til virksomheder i mange brancher i hele Europa. Ved at vide hvad de har brug for, og hvordan de ønsker at anvende produktet, er vi i stand til at imødekomme de behov og krav til en bred vifte af brugere. Vi producerer både en standard sortiment af rullecontainere og skræddersyede produkter til specifikke behov.
Vores projektledere er altid imødekommende overfor at drøfte dine behov. De vil være glade for at hjælpe og rådgive dig om den bedste løsning, der passer til dine behov.

Opretholdelse af høj kvalitet og bæredygtighed er vores vigtigste prioriteter. For at opfylde dette vi er både ISO 9001 og 14001 certificeret.
Hoza arbejder i overensstemmelse med den kollektive overenskomst for mekanisk og elektrisk tekniker industri og tilbyder praktikpladser for nytilkomne i sektoren.

Mere info