Nye ejere Hoza logistikløsninger

Hoza, en hollandsk førende producent af rullecontainere og metal lastbærere er blevet overtaget af Rotom Europe BV i Holland og den kommercielle direktør for Hoza Logistic Solutions, Mr. Klaas B. Oolders.

Som følge af denne erhvervelse overtager Rotom sammen med KeBoolders Investments 100% af aktierne fra de tidligere aktionærer. Direktør Frits Visser er trådt tilbage og den nye ledelse består af Klaas B. Oolders.

Rotom faciliterer logistikydelser og produkter til transport og opbevaring i 9 lande i Europa. Ved at fusionere de to selskaber er et stærkt metalselskab etableret der kan tjene det europæiske marked gennem 15 egne selskaber. Gruppens omsætning er ca.. € 100 MLN med 400 ansatte, herunder 125 i Holland. Arjan Kuiper CEO Rotom Europa: "Vi har gjort en masse forretning indenfor rullecontainere og outsourcet produktionen til Kina eller Østeuropa, sammen med Hoza kan vi nu producere in-house, forkorte leveringstider til kunderne og levere til den høje ende af markedet."

Hoza er stærk i udvikling og produktion af rullecontainere og har sin egen teknik og prototype-afdeling. I Scheemda på Groningen og et nyt produktionsanlæg er bygget på 22.000 m2 i 2014, og er udstyret med en moderne robotstyret produktionslinje. Virksomheden fokuserer på flere industrisektorer såsom fødevarer og Non Food Retail, E-handel, post og Parcel, Flora og industrivirksomheder. Ud over produktionen tager virksomheden sig af deres kunder med hensyn til reparation, vedligeholdelse og udlejningsaktiviteter. Hoza Logistic Solutions vil tjene som et selvstændigt selskab og fortsætte med at operere under eget navn, men vil gøre brug af koncernen og tjenesterne hos Rotom Group.

Hoza nye aktionær og direktør Klaas Oolders "Vi er meget tilfredse med Rotom som en ny strategisk aktionær. Med deres salgsstyrke i 9 lande, vil vi i fællesskab være bedre i stand til at servicere vores potentielle kunder. Vi ser også betydelige fordele i den fælles udvikling af vores tjenester inden for udlejning, reparation og vedligeholdelse. Vi vil også være i stand til at opnå synergier inden for indkøb, IT, markedsføring og administration. "

Arjan Kuiper, CEO Rotom Europa "Hoza er et fantastisk selskab, med produkter af høj kvalitet, state of the art produktionsfaciliteter og motiverede medarbejdere. Det er fantastisk, at vi kan opretholde denne fremstillingsindustri og beskæftigelse i Holland. Virksomheden har en historie på 80 år, og har for nyligt udgivet en bog om Hoza, fantastisk at læse.

Mere info

Beslægtede produkter

Revolutionerende udvikling: Detail rullcontainer 2.0
Læs mere
Hoza investerer i ark laserskærer
Læs mere
Nye ejere Hoza logistikløsninger
Læs mere
IMHX 2016
Læs mere
Udvidelse af ISO 9001 og ISO 14001-certificering
Læs mere